Adaptacija kopalnice

Vaše življenje povezujemo z vodo

Izvajamo adaptacije kopalnic oz. prenove kopalnic, izdelujemo kopalnice, vodovodne inštalacije, ogrevanje, dobavo in montažo peči na drva in peči na pelete, toplotnih črpalk, dobavo in montažo klimatskih naprav, polagamo keramične ploščice in dekorativni kamen ter druga dela.

Prenova oziroma adaptacija kopalnice mora biti izvedena s profesionalno in izkušeno ekipo, saj bodo le na ta način storitve opravljene kakovostno in vam bo kopalnica služila vrsto let. Postopek prenove kopalnice izvedemo od prvega do zadnjega koraka. Zato smo storitev imenovali Komplet kopalnica.

Dovolite, da vaše življenje resnično povežemo z vodo.

ponudba za prenovo kopalnice

Do evra natančna ponudba

obnova prostorov brez prahu

Brezprašna obnova prostorov

kvalitetna adaptacija kopalnice

Kvalitetna in hitra izvedba

OD IDEJE...

Pomembno je, da najprej ustvarite izhodiščno idejno zasnovo. Vedeti morate, katere kopalniške elemente boste potrebovali in pri katerih se lahko opcijsko odločate, na primer med tušem ali kadjo.

Za zbiranje idej si lahko ogledate kopalniške elemente in rešitve v revijah, trgovinah in na spletnih straneh. V naslednji fazi je čas za razmislek tudi o tem, da nekatere stoječe elemente (na primer straniščna školjka, bide) zamenjate za viseče elemente, ki vam bodo olajšali čiščenje. V tem kontekstu lahko po želji načrtujete tudi viseče pohištvo.

K NAČRTOVANJU ...

V fazi načrtovanja je čas za posvet s strokovnjakom, saj boste tako izvedeli mnoge dragocene nasvete ter našli optimalne rešitve. Najprej bomo opravili ogled vaše kopalnice in analizo stanja ter se bomo z vami posvetovali o vaših željah. Pripravili vam bomo izhodiščno zasnovo in izris kopalnice.

Nato bomo skupaj izbrali realistično različico in časovnico izvedbenih del. Izdelali bomo natančen predračun. V kolikor ne pride do sprememb vašega naročila ali neodložljivih posegov med izvajanjem del, jamčimo, da je ponudbeno dogovorjena cena tudi končna vrednost celotne storitve komplet kopalnica.

Pokličite nas:
031 340 960

Pišite nam na