O podjetju

DELOVANJE PODJETJA

V podjetju AJAK d.o.o. uspešno delujemo na področju tehničnih storitev. Specializirani smo za izvajanje strojnih inštalacij in drugih sorodnih storitev.

Smo družinsko podjetje, ki vključuje aktivnosti dveh generacij. Delujemo po načelih odličnosti, zato je naše poslovanje usmerjeno v dolgoročno prepoznavnost in zanesljivost poslovnih učinkov. Temeljna skrb podjetja je zadovoljstvo odjemalcev, zato je predvidena potrditev poslovnih procesov s certifikatom vodenja kakovosti.

POSLANSTVO

Naša osnovna naloga je, da z izvajanjem kakovostnih storitev ponujamo strankam učinkovite in smotrne rešitve, ki vplivajo na estetsko pridobitev ali posodobitev ter dobro počutje in predvsem na zdrav način življenja. Vsako življenje je tesno povezano z osnovnim naravnim elementom, to je voda. Zatorej je naše poslanstvo usmerjeno v zadovoljstvo odjemalcev, ki ga zagotavljamo s sodobnim konceptom celovitih storitev.

VIZIJA

Vizija podjetja je osredotočena k utrjevanju položaja na trgu ob preudarni rasti, ki jo bomo dosegali z lastno ekipo in razvojem kakovostnih storitev na tehničnem področju poslovanja. Za doseganje zadanih ciljev bo podjetje z lastnimi viri financiranja udejanjalo poslovne aktivnosti tako, da bodo delovni procesi in učinki zagotavljali največjo stopnjo zadovoljstva odjemalcev.

VREDNOTE

  • Hitrost in prilagodljivost
  • Hitra odzivnost in sposobnost prilagajanja posameznim odjemalcem so cilji, s katerimi obvladujemo izvajanje naših storitev. To nam omogočajo strokovna znanja in večletne delovne izkušnje stalne ekipe strokovnjakov.
  • Integriteta
  • Poslovno dejavnost povezujemo s kupci in drugimi poslovnimi partnerji tako, da so temelji sodelovanja vzpostavljeni na zaupanju in spoštljivem odnosu, ki pomeni odprto in korektno komunikacijo in poslovno sodelovanje na strokovni ravni.
  • Družbena odgovornost
  • Pri vsakodnevnih aktivnostih delujemo na konceptu družbene odgovornosti, ki vključuje skrb za družbo in okolje, poslovanje z deležniki v skladu z družbenimi normami in izvajanje storitev z ničelno toleranco pri tveganju ugleda.

OSNOVNI PODATKI

Kratek naziv: AJAK d.o.o.
Dolg naziv: AJAK, poslovne in tehnične storitve, d.o.o.
Naslov: Ulica Gradnikove brigade 6, Ljubljana

Osnovni kapital: 28.000,00 EUR
Matična številka: 6006302000
Davčna številka: 40702529
ID za DDV: SI40702529
Davčni zavezanec: DA

TRR odprt pri BKS Bank AG: SI56 3500 1000 0251 433

Pokličite nas:
031 340 960

Pišite nam na