Menjava pip, sifonov, sanitarne opreme, tuš kabin, radiatorjev

Strokovna, hitra in zanesljiva montaža

Potrebujete strokovno izvedbo menjave pip, sifonov, sanitarne opreme, tuš kabin ali radiatorjev? Naša ekipa pri podjetju AJAK d.o.o. je specializirana za hitro in zanesljivo izvedbo teh storitev, ki bodo osvežile vaš dom in izboljšale funkcionalnost vaših prostorov.

Naše storitve vključujejo:

  • Menjava pip in sifonov: Izkušeni strokovnjaki v naši ekipi bodo izvedli hitro in natančno menjavo pip ter sifonov v vaših kopalnicah, kuhinjah ali drugih prostorih, kar bo zagotovilo nemoten pretok vode brez puščanja ali drugih težav.
  • Menjava sanitarne opreme: Če je čas za posodobitev vaše kopalnice, vam lahko pomagamo z menjavo sanitarne opreme kot so umivalnik, wc školjka, tuš kad, kopalna kad in drugo opremo po vaši izbiri.
  • Menjava tuš kabin: Želite osvežiti videz vaše kopalnice z novo tuš kabino? Naša ekipa lahko izvede hitro in strokovno menjavo vaše stare tuš kabine z novo, moderno in funkcionalno različico, ki bo popestrila vaš prostor.
  • Menjava radiatorjev: Za boljšo učinkovitost ogrevanja in estetski videz vašega doma izvedemo tudi menjavo radiatorjev. S sodobnimi in energetsko učinkovitimi modeli lahko zmanjšamo stroške ogrevanja in izboljšamo udobje vašega doma. Izvajamo tudi menjavo radiatorjev v času kurilne sezone, saj imamo možnost zamrznitve cevi ob menjavi radiatorja ali radiatorskega ventila.

Zakaj izbrati nas za menjavo sanitarne opreme:

  • Strokovnost in izkušnje: Naša ekipa sestavljena iz izkušenih strokovnjakov bo poskrbela za kakovostno in natančno izvedbo menjave, brez skrbi za morebitne težave ali poškodbe.
  • Prilagojene rešitve: Razumemo, da so potrebe vsakega doma edinstvene. Zato se prilagodimo vašim željam in potrebam ter vam ponudimo rešitve, ki bodo popolnoma zadovoljile vaša pričakovanja.
  • Hitra in zanesljiva storitev: Naša ekipa je hitro odzivna in zagotavlja zanesljive storitve, ki bodo izvedene v najkrajšem možnem času, brez nepotrebnih zamud ali zapletov.

Zaupajte nam vaše potrebe za menjavo sanitarne opreme danes: Za več informacij o naših storitvah menjave pip, sifonov, sanitarne opreme, tuš kabin ali radiatorjev nas kontaktirajte še danes! Prepričani smo, da vam bomo lahko ponudili najboljše rešitve za osvežitev in izboljšanje vašega doma.

Pokličite nas:
031 340 960

Pišite nam na