Polaganje ploščic

Vaše življenje povezujemo z udobnimi prostori

V podjetju AJAK si prizadevamo zadovoljevati potrebe naročnikov in tako vam v sklopu storitev nudimo tudi polaganje keramičnih ploščic v drugih prostorih, kot so hodniki, terase, balkoni, garaže

Polaganje keramičnih ploščic zahteva ustrezno predpripravo površin, zato je pomembno, da delo opravi usposobljena ekipa. Delo opravimo hitro in efektivno, poleg tega pa poskrbimo tudi za morebiten odvoz materialov, ustrezno zaščito ostalih prostorov v času polaganja ter za zaključno čiščenje prostora.

Prednost keramičnih ploščic je preprosto čiščenje in vzdrževanje, poleg tega pa lahko izbirate med široko paleto izdelkov in prostore uredite popolnoma po meri. Navdušeni boste nad dolgo življenjsko dobo ploščic ter kakovostno izvedbo celotnega obsega del.

Dekorativni kamen

Vaše življenje povezujemo z udobnimi prostori

Naravni dekorativni kamen je okolju prijazen produkt in daje pridih naravne lepote in elegance. Vašemu prostoru bo dal novo svežino in izboljšal kakovost bivanja. Ima močan vizualni učinek in s svojimi nepravilnimi oblikami privlači pozornost.

Uporablja se za dekoracijo notranjih ali zunanjih prostorov. V notranjih prostorih največkrat krasi kamine ali pa se uporabi kot obloga sten, stebrov, kopalnic, bazenov. Zunaj pa je vedno bolj pogosto obloga cokla, zunanjih sten, škarp, zunanjih kaminov ipd.

PREDNOSTI stenskih oblog iz naravnega kamna: enostavna in predvsem hitra montaža, naravni izgled, ki je vedno moderen, pestra paleta možnosti uporabe, primeren za notranjo in zunanjo uporabo…

Pokličite nas:
031 340 960

Pišite nam na