Prenova stanovanja

Vaše življenje povezujemo z udobjem, uporabnostjo in vodo

Prenova stanovanja je zagotovo projekt, ki mora biti izveden s strokovno ekipo, da bodo storitve opravljene po vaših željah in visoko kakovostno. Stanovanje je prostor, ki mora biti brezpogojno uporaben vrsto let. Prenovo izvedemo od prvega do zadnjega koraka. Zaupajte nam, da v vaše življenje pripeljemo vse našteto.

OD NAČRTA...

Za konkretno izvedbo prenove stanovanja boste najprej določili posamezne elemente. Na tej podlagi vam bomo izdelali časovnico izvedbe del in natančen predračun. V kolikor ne pride do sprememb vašega naročila ali neodložljivih posegov med izvajanjem del, jamčimo, da je ponudbeno dogovorjena cena tudi končna vrednost celotne storitve prenove stanovanja.

DO POTEKA PRENOVE..

Najprej zaščitimo prostor in elemente, ki ostanejo nespremenjeni. Nato se lotimo dela. Za vas opravimo iznos opreme in pohištva, na vašo željo ali na deponijo ali na drugo lokacijo.

Nadaljujemo z morebitnimi gradbeno rušitvenimi deli in prav tako izvoz na ustrezno deponijo. Sledi morebitna pozidava ali dozidava sten. Nato uredimo podometno napeljavo vodovodnih, odtočnih inštalacij in sistema ogrevanja. Uredimo tudi električno inštalacijo. Temu sledi fina obdelava sten ter zaključna obdelava sten in tal. V zadnji fazi prenove stanovanja opravimo še montažo izbrane opreme, katero lahko tudi dostavimo.

Po opravljenih vseh delih stanovanje očistimo in vam ga predamo v uporabo.

TER ZA KONEC...

Dovolite, da vaše življenje resnično povežemo z uporabnostjo in udobjem. Naj postane vaše stanovanje prostor, ki vam poleg vsakodnevnih opravil omogoča tudi sprostitev in prijetno počutje. Naj bo to vaš prostor za razkošje užitkov.

Do evra natančna ponudba

Brezprašna obnova prostorov

Kvalitetna in hitra izvedba

Pokličite nas:
031 340 960

Pišite nam na