Prenova kopalnice

DO POTEKA PRENOVE ...

Pri gradbeno rušitvenih delih uporabljamo vrhunsko tehnologijo protiprašne zaščite. Namestimo poseben sesalni sitem, ki preprečuje prašenje preostalih prostorov, tako, da le ti ostanejo čisti in skoraj brez prahu. To je še posebej pomembno pri prenovah v blokih, saj tako odpade tisti najbolj neprijeten del prenavljanja. Najprej zaščitimo pohištvo in tla v prostorih, skozi katere prihajamo do kopalnice. Nato sledi demontaža obstoječih elementov. Običajno je potrebno odstraniti obstoječe keramične ploščice, kopalno ali tuš kad, morebiti tudi omet in estrih. Odstranimo staro vodovodno inštalacijo. Včasih je smiselno podreti tudi steno, da združimo kopalnico in sosednji prostor – če je mogoče, lahko s tem pridobite večjo kopalnico. Ves odpadni material odpeljemo na ekološko ustrezna odlagališča.

Sledijo izvajalna dela. Vodovodno in odtočno inštalacijo napeljemo podometno, glede na potrebe napeljemo tudi električno inštalacijo. Nato izvedemo morebitno pozidavo, dozidavo in izravnavo sten in tal.

Pomembno je, da vodovodna inštalacija ustreza higienskim zahtevam, zato uporabljamo predvsem vodovodne cevi iz umetnih mas, to so polipropilen cevi, ki so skladne s tehničnimi zahtevami. Te opredeljujejo potrebne lastnosti materiala za odpornost na notranji pritisk, temperaturo, nepropustnost, trpežnost in druge tehnične lastnosti. Potrebno je, da speljemo cevi kar je mogoče optimalno. Prav tako uporabljamo tehnično skladne in ekološko neoporečne druge materiale, kot so hidroizolacija, lepila in druge.

Sledi vgradnja tuš ali kopalne kadi. Nato pričnemo s polaganjem ploščic in zaključimo s fugiranjem ploščic.

V zadnji fazi prenove kopalnice ostane še fina montaža izbrane kopalniške opreme. Opremo vam na vašo željo tudi dostavimo.

Po opravljenih vseh delih kopalnico očistimo in s tem zaključimo našo storitev komplet kopalnica.

ponudba za prenovo kopalnice

Do evra natančna ponudba

obnova prostorov brez prahu

Brezprašna obnova prostorov

kvalitetna adaptacija kopalnice

Kvalitetna in hitra izvedba

IN ZA KONEC ...

Naj postane vaša kopalnica prostor, ki vam poleg vsakodnevnih opravil omogoča tudi sprostitev, vodna doživetja in nasploh uživanje. Naj bo to vaš prostor za razkošje užitkov, povezanih z vodo.

Pokličite nas:
031 340 960

Pišite nam na